Kannustava työyhteisö, monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä tukea oman osaamisen kehittämiseen

Haemme kolme kertaa vuodessa innostuneita ja motivoituneita oikeustieteen opiskelijoita Trainee- ja Associate Trainee -harjoittelujaksoillemme.

Tiimi

Oikeustieteen opiskelijat

Trainee-harjoittelu sopii...

Associate Trainee -harjoittelu sopii...

Harjoitteluohjelmiemme arvolupaukset

Harjoittelijamme pääsevät nopeasti osaksi Mäkitalon tiimiä. Otamme uudet harjoittelijamme vastaan lämmöllä ja mielenkiinnolla. Tuemme harjoittelijatiimin yhteishengen muodostumista ja yhteistyötä.

Perehdytämme harjoittelijamme hyvin ja luomme matalan kynnyksen kysyä ja saada neuvoa. Pidämme huolta siitä, että harjoittelijoillamme on oma foorumi, jossa voi esittää kysymyksiä ja käydä vapaata keskustelua Trainee-ohjelmista vastaavien henkilöiden kanssa.

Trainee-harjoittelijamme työskentelevät heti perehdytyksen jälkeen vaihtelevien juridisten avustavien tehtävien parissa. Associate Trainee -harjoittelijamme työskentelevät laajasti avustavissa oikeudellisissa tehtävissä läpi fokus- ja palvelualueidemme.

Me annamme harjoittelijoillemme palautetta tehdystä työstä, minkä perusteella harjoittelijan on mahdollista kehittää omaa ammatti- ja työskentelyosaamistaan.

Meillä on mahdollista päästä tekemään haastavampiakin tehtäviä oman osaamisen ja mielenkiinnon perusteella.

Jokainen harjoittelijamme saa oman nimetyn lakimiestutorin, jonka kanssa tavataan ja pidetään yhteyttä läpi koko harjoittelun.

Helsinki