Kiinnostaako sinua innostavat työtehtävät ja monipuoliset toimeksannot kannustavassa työyhteisössä?

Haemme kolme kertaa vuodessa innostuneita ja motivoituneita oikeustieteen opiskelijoita Trainee- ja Associate Trainee -harjoittelujaksoillemme.

Tiimi

Oikeustieteen opiskelijat

Connect

Trainee- ja Associate Trainee -harjoitteluohjelmamme tarjoavat loistavan näköalapaikan asianajomaailmaan sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parissa. Meillä pääset osallistumaan mielenkiintoisten toimeksiantojen läpiviemiseen kokeneempien kollegoiden ohjauksessa. Työyhteisömme parhaita puolia ovat mukavat työkaverit ja hyvä yhteishenki. Pienen ja tiiviin porukkamme ansiosta ilmapiiri on välitön ja eteenpäin kannustava.  

Trainee-harjoittelu sopii...

...määrätietoisille tiimipelaajille, jotka ovat suorittaneet jo 
jonkin verran oikeustieteen opintoja

...oikeustieteen opiskelijoille, jotka toivovat kokemusta sekä asianajotoimiston arjen pyörittämisestä että lakimiestemme avustamisesta erilaisissa toimeksiannoissa. Meillä pääset heti kiinni juridisiin tehtäviin!

...opiskelijoille kaikista tiedekunnista. Opiskeluiden ja Trainee-harjoittelun yhteensovittaminen onnistuu meillä helposti. Trainee-tiimin kesken sovittavat työvuorot tuovat joustoa arkeen. Meillä ovat harjoittelijat viihtyneet kaikista tiedekunnista!

Associate Trainee -harjoittelu sopii...

...aidosti liikejuridiikasta kiinnostuneille oikeustieteen opiskelijoille, joilla on harjoittelun alkaessa vähintään 180 opintopistettä

...harjoittelijoille, jotka tahtovat päästä haastamaan itseään ja kehittämään osaamistaan. Pääset hyppäämään osaksi asiantuntijatiimiämme ja työskentelemään tehtävissä, jotka ovat lähellä vastavalmistuneen juristin työnkuvaa. Saat tukea ja ohjausta osaavilta kollegoilta

...opiskelijoille joilla on mahdollisuus työskennellä harjoittelun ajan kokopäiväisesti

Haku käynnissä seuraaville harjoittelujaksoille

Alla listaus tällä hetkellä käynnissä olevista Trainee- ja Associate Trainee -harjoittelupaikoista. Haethan pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Mikäli juuri nyt emme etsi vahvistusta tiimiimme, verkostoiduthan kanssamme (klikkaa alta "connectaa kanssamme"). Näin voimme kertoa sinulle välittömästi, kun avaamme seuraavan haun!Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Helsinki

Eteläesplanadi 12
00130 Helsinki Ajo-ohjeet attorneys@makitalo.fi +358 9 6844 410

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta